2014. július 31., csütörtök

BeamZ 1optikás RGBAW disco fényeffekt +GARI***** - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

BeamZ Moon Flower egy optikás RGBAW fényeffekt
 
Főbb adatok:
- LED fényforrások
- 60 db 5mm-es LED fényforrás
- Teljesítmény: 20w
- RGBAW (piros, zöld, kék, borostyán fehér LED-ek)
- 100. 000 óra LED élettartam
- Hangvezérelt, beépített mikrofonnal rendelkezik
- Állítható hangerő érzékenység és sebesség
- Hangra színek váltása, villogtatása
- Strobo funkció
- Nem igényel hűtést
- Igényes formatervezés
- Holland gyártó, európai minőség
- Tömeg: 0, 5 kg
- Méret: 11 x 10 x 20 cm
- Kisebb discokba, házibulikba, kertibuliba
Részletes leírás, felhasználási javaslat:
A BeamZ holland fénytechnikai gyártó, fejlesztő. Termékei abszolút a nyugat-európai minőséget képviselik, modernek, igényesek, látványosak. A cég nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. A BeamZ termék minősége a professzionális felhasználást is lehetővé teszi. Minden BeamZ termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.
A BeamZ Moon Flower egy optikás RGBAW  60db 5mm-es fényforrásos fényeffekt. A LED technológiának számos előnye megfigyelhető a lámpán, ilyenek kis elektromos fogyasztás, kis tömeg, valamint gyakorlatilag örökéletű világítótestek. Nem termel hőt, így hűtésére nem kell odafigyelni, így korlátlan ideig használható pihentetés nélkül. A fénysugarakat a zene ritmusára, villogtatja, strobozik, miközben a vetített színek is változnak. Kedvező árú termék, mely könnyen szállítható, könnyen felszerelhető, kis fogyasztású és a LED technológiának köszönhetően izzó cserét sem igényel. A BeamZ Moon Flower egy optikás RGBAW fényeffekt kis mérete valamint egy lencséje miatt elsősorban kisebb discokba, kertibulikba valamint házibulikba ajánlott. Aki nagyobb termeket szeretne bevilágítani, annak a gyártó több lencsés változatait ajánljuk.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika a BeamZ, Skytec, Skytronic, Power Dynamics termékek hivatalos magyarországi forgalmazója, a honlapon található összes terméket 3 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható
-Budapestre és az ország több pontjára ingyen szállítjuk
-Utánvét esetén a szállítási díj: 1. 700 Ft
-Előre utalás esetén a szállítási díj: 1. 200 Ft
-2 db 10. 000 Ft fölötti termék vásárlása esetén NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
-A termékek egyformák és különbözőek is lehetnek
-A kedvezménybe csak a 10. 000 Ft fölötti termékek számíthatók be
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot és a további teendőkről ismertetjük. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Elvárás, hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta.
3 év teljes körű garancia!
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
 A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapestre ingyen szállítjuk!
Ár: 12. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco


Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Az aukció vége: 2014-08-20 22:08
. BeamZ 1optikás RGBAW disco fényeffekt +GARI***** - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése