2014. augusztus 23., szombat

Peugeot 405 ál kapcsolók - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kedves Érdeklődő!
Az alábbi aukció keretén belül eladásra kínálom:
Peugeot 405  álkapcsolók egyben eladók!
Hibátlan állapotú!
Az alkatrészre 1 hét beépítési garanciát vállalok! Ha a megvásárolt alkatrész hibás a kézhezvételtől számított 1 héten belül visszavásárolom!
Az általam árult alkatrészek mindegyike minőségellenőrzött termék! Amennyiben ismert hibával rendelkezik, azt minden esetben feltüntetem a terméklapon, amennyiben ilyen hiba nincs megjelölve, az alkatrész hibátlan állapotú!
NÁLAM NINCS ELŐRE UTALÁS!!!
A megrendelt terméket átveheti személyesen Dunaszegen vagy Győrben, vagy MPL futárszolgálattal küldöm országon belül UTÁNVÉTTEL!
A szállítási költség pontos összege minden esetben vásárlás után, egyénileg kerül megállapításra, súly és méret alapján! A terméklapon megadott szállítási költség NEM PONTOS!
Megrendeli, átveszi, fizeti és ha nem jó visszaküldi! Minden héten hétfőn és csütörtökön postázok! A hétfő-kedd-szerdai napokon megrendelt árukat Csütörtökön a csütörtök-péntek-szombat-vasárnap megrendelt termékeket Hétfőn küldöm, a küldés napját követő 1. munkanapon pedig érkezik a csomag! Így a megrendelés kiszámítható és kockázatmentes!
 
Ajánlom további termékeimet is! Nézzen szét nálam! Ha olyat keres, amit nem talál feltöltve, jelezze felém és ha van készleten feltöltöm Önnek!
 
Köszönöm, a látogatást! ; -)


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2014-09-13 14:04
. Peugeot 405 ál kapcsolók - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése