2015. január 25., vasárnap

Fisher Price Esőerdő jumperoo babafoglalkoztató - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Új termékek használt áron!
Outlet babajátékok, bébi kiegészítők Angliából folyamatosan
Valamennyi termék átvizsgált, eredeti csomagolásában, a csomagolás minimálisan sérült lehet!
Fisher Price Esőerdő Jumperoo babafoglalkoztató
Próbálva volt, így eredeti csomagolásába nehezen visszahelyezhető.
Egy hely, ami tele van csodálatos látványokkal és hangokkal… Az Esőerdős Jumperoo ugráló magában foglalja mindezt a kis felfedezők számára! Tökéletes biztonságban ugrándozhat a baba (ennek hatására csendül fel az őserdei zene és kezdenek villódzni a fények)! Körös-körül csupa játék (még a baba feje felett is), a forgószékes kialakításnak köszönhetően a baba könnyen felfedezheti mindet! A babaugrálóhoz tartozik egy mozgó elefánt, egy hintázó majmocska, egy forgó kanári és még sok minden más, amitől szinte „ megvadul a baba! A baba a dob forgatásával aktiválhatja a fényeket és a zenét. (A mama 4 perces folyamatos működést is beállíthat. ) A babaugráló rugóit puha huzat takarja, ami óvja a pici ujjak épségét. A három ponton rögzíthető magasságállítónak köszönhetően megtalálhatja a gyermeke számára legmegfelelőbb pozíciót.
3 db „ AA elem szükséges a játéktartó tálcába (nem tartozék).
Az ugráló méretei összeszerelve körülbelül: 81 cm szé. x 94 cm ma.
Súlyhatár: 11, 3 kg (25 font)
Megengedett magasság: 81 cm (32)
Fejlesztői tanácsok: Csak olyan gyermeket helyezzen a termékbe, amelyik képes segítség nélkül megtartani a fejét, illetve amelyik nem tud önállóan kimászni és járni.
Jobb a babának... Kényelemre és biztonságra tervezve A babaugráló kényelmes, forgó ülésében ülve biztonságosan játszhat a baba. Elősegíti az alapvető mozgáskészségek fejlődését A babaugrálóban végzett mozgás, forgás és ugrálás fejleszti a mozgáskészségeket. Az őserdei állatok különböző anyagokból készültek, amelyek stimulálják a baba tapintóérzékét. Stimulálja az érzékszerveket A babaugráló színes esőerdős játékai és a vidám zene stimulálják a baba látását és hallását. Elősegíti a felfedezés útján végzett tanulást A baba mozdulatai különböző hatásokat váltanak ki, ezáltal könnyebben megértheti az ok-okozati összefüggéseket. A babaugráló őserdős játékainak elérése és megragadása segíti a szem-kéz koordinációt. Jobb a mamának... Nyugalom – biztonságos ugrálós móka a babának. Nem szükséges kikötözni az ajtónyíláshoz! A babaugráló összehajtható, így könnyebb átvinni az egyik szobából a másikba.
Személyesen Veresegyházon, 10000 Ft-os vásárlás esetén Szentendrén, Budapest XV. kerületben megadott címen lehetséges, de természetesen postázom is a legolcsóbb díjszabással. Postakész boríték, vaterafutár, webox is szóba jöhet, ha a termék megengedi.
Pontos postaköltséget csomagolás után tudok mondani.



Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Az aukció vége: 2015-02-14 16:59
. Fisher Price Esőerdő jumperoo babafoglalkoztató - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése