2014. június 29., vasárnap

MAVIC kerék gyorszár első+hátsó - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

MAVIC kerék gyorszár első+hátsó. MTB-hez és oszágúi kerékpár agyakoz is jó.
Utánvételes postázásra is van lehetőség, de ezt előre kérném jelezni, mert arra kérnem kell külön ajánlatot.
Mindenkit megkérnék, hogy termékeimre csak abban az esetben licitáljon, ha a lent felsorolt vásárlási, fizetési és átvételi feltételeimnek eleget tud tenni.
Kérném hogy a licitálás előtt a szükséges kérdéseket tegyék fel és ne a licitálás után és lehetőleg ne a licit lejárta előtti percekben vagy órában, mert nem ülök mindig a gép előtt!
Sikeres licitálást követően az aukció lejártát követően 48 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot email-ben vagy válaszoljon az általam küldött üzenetre.
Az aukció lejárta után küldöm az utaláshoz szükséges adatokat. A vételárat valamint a postaköltséget 3 napon belül kérném átutalni.
Személyes átvételre csak Miskolcon Diósgyőrben van lehetőség azoknál a termékeknél ahol ez fel van tüntetve előre megbeszélt időpontban!
Postázás az összeg számlámra való megérkezését követően 2-5 munkanapon belül, de egyes nagyobb méretű termékeknél 7 munkanap.
Személyes átvétel esetén a terméket 3 napon belül kérném átvenni.
Ha a terméket személyes átvétel esetén belátható időn belül nem tudja átvenni az aukció lejárta után a vételárat 3 napon belül kérném átutalni így bármikor átvehető a későbbiekben.
Azoknál a termékeknél ahol nincs feltüntetve személyes átvételi lehetőség senki ne próbáljon személyes átvételt erőltetni!
Azoknál a termékeknél ahol csak személyes átvétel lehetséges a vevőnek kell megoldania a megvásárolt termék elszállítását, mert én nem csomagolom és nem viszem a postára!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2014-07-06 19:45
. MAVIC kerék gyorszár első+hátsó - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése