2014. június 26., csütörtök

Simon Clark motoros fazonú dzseki - L-es - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Simon Clark Classics márkájú, motoros fazonú átmeneti dzseki.
Méret: L-es.
A mért méretek: a teljes hossza - 72 cm, a hónalj alatt mért szélessége: 60 cm, az alján mért szélessége - 54 cm, a hónaljtól az aljáig mért hossza - 37 cm, a két vállvarrás közti távolság - 45 cm, az ujja hossza a vállvonal varrásától mérve felül - 65 cm, a váll hossza a nyak varrásától a vállvonal varrásáig - 15 m.
Középen erős réz cipzáros, az ujjain réz patent gombokkal (két méretben állítható). Kívül két cipzáros mély zseb, belül baloldalt egy tépőzáras telefontartó zseb, és mindkét oldalon egy-egy nagyméretű mély rejtett zseb (a 3. képen a varrás vonalánál látszik a bélésen).
Szín: sötétbarna (kávészín, nem fekete, de nagyon sötét barna árnyalat), a bőr kopását utánzó foltokkal (nem a hordástól lett ilyen, szándékosan koptatptt hatású). Belül okkersárga polárszerű béléssel.
Anyag: nem műbőr, inkább neoprén és/vagy polár jellegű polyester anyaga van, ezért rendkívül puha, rugalmas, strapabíró és viszonylag könnyű is. A bőr hatást gyakorlatilag a speciális festéssel érték el. Ránézésre teljesen megtévesztően olyan, mintha "ezeréves" kopott/koptatott bőrdzseki lenne. Viszont a könnyűsége és a rugalmassága miatt kellemesebb viselet.
Keveset volt használva, még sokáig hordható.
A mellékelt fotók az eladandó dzsekiről készültek.
Állatszőr és dohányfüst mentes lakásból.
Személyes átvétel csak Debrecen belvárosában, előzetes egyeztetés után lehetséges!



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2014-07-17 15:59
. Simon Clark motoros fazonú dzseki - L-es - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése