2014. október 27., hétfő

Bike mag, bike mag újság, biciklis magazin - Jelenlegi ára: 560 Ft

Használt, olvasott, de jó állapotú, nincsen baja. Gyűjtőknek, akiknek épp hiányzik ez a szám, vagy olyanoknak ajánlom, akik szívesen olvasnak ilyen témáról. 2006/júliusi kiadás.
Elsősorban személyes átadást szeretnék. Személyes átvételre Budapesten belül az Örs Vezér téren, illetve a XIV. kerületi (Zuglói) lakcímünkön van csak lehetőség!! Vidékiek rokonainak, ismerőseinek (tehát egy másik, kijelölt személynek) is elvinném az Örsre, ha ők maguk nem járnak Budapesten. Így nincs szállítási, utalási költsége a vevőnek. Viszont ebben az esetben kérném, hogy a vevő egyeztesse le mindkettőnkkel a dolgokat, vagy az átvevő keressen fel engem vagy telefonon, vagy emailen, ne nekem kelljen hajkurásznom, hívogatnom az átvevőt. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST NEM VÁLLALUNK!!!
De nem csak személyes átvétel jöhet szóba, POSTÁZOK IS!!!!!
Ha nem megoldható a személyes találkozó, akkor lehet rózsaszín csekken fizetni, vagy utalni (nem befizetni!!! ) az OTP-s számlámra, vagy a férjem Erste-s számlájára. Ezután postára adom az éppen aktuális postai díj szerint, a súlya alapján. Előre kérem a termék árát postaköltséggel növelten, utána feladom a csomagot és levelet is írok.
 
Tekintse meg a többi aukciómat is! Több különböző Dean R. Koontz könyv is meg van hirdetve! Jó pár baba, kisgyermek holmit fogok a közeli és a távolabbi jövőben feltenni a már meglévők mellé.


Jelenlegi ára: 560 Ft

Az aukció vége: 2014-11-17 14:10
. Bike mag, bike mag újság, biciklis magazin - Jelenlegi ára: 560 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése