2014. október 26., vasárnap

Solio hidegen sajtolt barackmag olaj - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

Solio hidegen sajtolt barackmag olaj 200ml
Solio termék a daganatos sejtek ellen, a bőrért és a látásért.
A hidegen sajtolás előnye, hogy hőkezeléstől, oldó- és vegyszerektől mentes: biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok.
Sőt, egészségmegőrző szerepe miatt régóta használják a természetgyógyászatban is. A sárgabarackmag olajnak belsőleg kiemelkedő az idegrendszerre gyakorolt hatása. Igen gyors idegnyugtató, lefekvés előtt altatóként is használható. Az állandó idegfeszültségben élőket kiegyensúlyozza (pl.: hyperkinetikusságra). Oldja a múlt súlyos traumáit. Segít a tudattalan félelmeket, blokkokat feloldani.
Belsőleg fogyasztva segíti a vérkeringést, a szív munkáját, továbbá a hideg kéz és láb bemelegszik tőle. Tisztítja az érfalakat, visszeres panaszok könnyítője. Kitűnő légzésszabályozó, segíti a pajzsmirigy működését (alul és túlműködés esetén is). Jól felszívódó "A-" vitamint tartalmaz, így tisztítja a látást, javítja a szem vérellátását. Kiegyensúlyozza az emésztést.
Külsőleg: mivel nagyon tápláló, óriási az A-vitamin-tartalma, ezért hihetetlenül jó a vízhiányos, a kényes, valamint az öregedő és az érzékeny bőrre. Megnyugtatja a száraz, illetve a gyulladásos bőrt. A sárgabarackmagolaj telítetlen zsírokban gazdag, kisimítja és táplálja a bőrt, amely selymesen simává válik.
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
A félreértések elkerülése érdekében kérlek, olvasd el a szállítási és fizetési feltételeket és az ismerj+ oldalamat.
Banki utalás esetén kp-es befizetést nem fogadunk el, mert a bank ennek költségét felszámolja számunkra.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 1 560 Ft

Az aukció vége: 2014-11-16 09:00
. Solio hidegen sajtolt barackmag olaj - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése