2014. október 24., péntek

FACTOR VastaglazĂşr selyemfĂŠnyĹ vĂ rĂ sfenyĹ ... - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

FACTOR VastaglazĂşr
 
AlkalmazĂĄs
FACTOR VastaglazĂşr kĂźl- ĂŠs beltĂŠri puhafĂĄbĂłl kĂŠszĂźlt fafelĂźletek (ajtĂł, ablak, zsalugĂĄter, fahĂĄz, oromdeszka, kerĂ­tĂŠs, lambĂŠria, kerti bĂştor stb. ) UV ĂĄllĂł, hosszantartĂł vĂŠdelmĂŠt biztosĂ­tja.
Hasznålatåval dekoratív, åttetsző vÊdőfilm hozható lÊtre, mely kiemeli Ês låtszani engedi a fa felßletÊnek termÊszetes erezetÊt. A polyuretan gyantånak kÜszÜnhetően a bevonat rugalmas, így kÜveti a fa termÊszetes mozgåsåt, nem reped meg, nem pereg le, vÊdi a fåt az időjårås kåros hatåsaitól.
A szĂ­neket kĂŠpezĹ‘ pigmentek – rĂŠszben a termĂŠszetben elĹ‘fordulĂł ĂĄsvĂĄnyi oxidok – kiegyensĂşlyozott vĂŠdelmet nyĂşjtanak a nap kĂĄros sugarai (UVA/UVB) ellen.
ElőkÊszítÊs
A festendő felßletről tåvolítsuk el maradÊktalanul a szennyeződÊseket, rÊgi bevonatokat, majd dÜrzspapírral csiszoljuk åt Ês portalanítsuk le! Az esetleges gyantakivålåsokat nitro hígítóval tåvolítsuk el! A lemosott rÊszeken a hígító teljes szåradåsa utån szabad csak festeni.
A FACTOR VastaglazĂşr felvitele elĹ‘tt mindenkĂŠpp hasznĂĄljuk a FACTOR „ 2 in 1” SzĂ­nezett AlapozĂł ĂŠs LazĂşrt, mert ezzel elĹ‘segĂ­tjĂźk a vastaglazĂşr tapadĂĄsĂĄt ĂŠs az Ă­gy kapott bevonatrendszer minĹ‘sĂŠge megfelel korunk legmagasabb elvĂĄrĂĄsainak is.
FelhasznĂĄlĂĄs
A FACTOR Vastaglazúrt alaposan keverjßk fel, majd kezdjßk meg a festÊst a fa szålirånyåval megegyező irånyba. Hasznåljunk puha vagy speciålis lazúrozó ecsetet. A termÊk hígítåsa nem szßksÊges, azonban nagy melegben a felhordåsi konzisztencia elÊrÊse ÊrdekÊben a hígítót az első rÊteg esetÊn 10%-os, tovåbbiakban 5%-os mÊrtÊkben alkalmazhatjuk. A nagy időjåråsi terhelÊseknek kitett felßleteknÊl 3 rÊteg felhordåsa cÊlszerŹ.
A festÊkrÊtegek felvitele kÜzÜtt legalåbb 6 óra szåradåsi időt biztosítsunk. A színek årnyalatåban eltÊrhetnek a színkårtya színeitől a fa alapszínÊnek, szívókÊpessÊgÊnek, Ês festÊkek rÊtegszåmnak fßggvÊnyÊben, így minden esetben próbafestÊs elvÊgzÊsÊt javasoljuk. Festett fa nedvessÊgtartalma maximum 20% lehet.
A termĂŠk felhasznĂĄlĂĄsĂĄnak megkezdĂŠse elĹ‘tt, kĂŠrjĂźk tĂśltse le a „ MĹąszaki ĂŠs BiztonsĂĄgtechnikai adatlapot” a www. festekbazis. hu oldalrĂłl!
SzínezÊs: a színek egymåssal keverhetők
KiadĂłssĂĄg: 12-14 m2/liter egy rĂŠtegben
SzĂĄradĂĄsi ĂŠs ĂĄtvonhatĂłsĂĄgi idĹ‘ (25 ° C-on): 6 Ăłra
FelhordĂĄs: ecsettel, hengerrel, szĂłrĂĄssal
HĂ­gĂ­tĂĄs, szerszĂĄmtisztĂ­tĂĄs kĂśzvetlen hasznĂĄlat utĂĄn: lakkbenzinnel
HĂ­gĂ­tĂĄs: nem szĂźksĂŠges
FelhasznĂĄlhatĂł: 5-25 ° C-on tĂĄrolva, bontatlan csomagolĂĄsban: 3 ĂŠv
KiszerelĂŠs: 0. 75 L, 2. 5 L, 5 L, 20 L
FĂŠnyessĂŠg: SelyemfĂŠnyĹą, Matt, MagasfĂŠnyĹą
Színek: Színtelen, Fenyő, VÜrÜsfenyő, Kőris, TÜlgy, Cseresznye, Mahagóni, Teak, Dió, Gesztenye, Paliszander, ZÜld
A BiztonsĂĄgi Adatlap letĂśltĂŠsĂŠhez kattintson IDE!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2014-11-13 14:54
. FACTOR VastaglazĂşr selyemfĂŠnyĹ vĂ rĂ sfenyĹ ... - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése